zondag 23 december 2012

Van-alles-en-nog-wat

Tja, wat zal ik zeggen? Ik doe het niet vaak, zomaar opeens een nieuwe blog beginnen maar nu heb ik het toch gedaan! Mijn 'websiteverleden' begon met heel veel jaar kinderlinesen met ezowez, om daarna verder te gaan met bijna 2 jaar blogspot met psiknowyou. Maar waarom begin ik nu dan opeens een nieuwe blog?
Heel simpel,
Ten eerste is het gewoon leuk om een nieuwe blog te maken! Lay-outs kiezen (moeilijk, moeilijk... ik weet nog steeds niet welke ik nou als definitief moet kiezen! Hoe vinden jullie deze/), logo's maken, helemaal opnieuw moeten beginnen - en dus opnieuw kunnen beginnen met het hele 'marketinggedeelte', hele nieuwe blogonderwerpen kunnen verzinnen en vooral het idee van een nieuw, schoon begin.
Met psiknowyou begon ik namelijk steeds minder te bloggen, simpelweg omdat ik het veeeeel te druk had! En eigenlijk nog steeds heb, maar ik ga toch kijken of het me gaat lukken!

Nu eventjes wat meer over mezelf. Eigenlijk ben ik totaal niet bijzonder. Ik ben een 16-jarig meisje, woon in Gelderland en zit nu in 5vwo. Ik vind heel veel dingen leuk, en ben nergens echt geweldig in. (Misschien vind ik het daarom ook wel zo moeilijk om iets te verzinnen wat ik misschien zou willen studeren) Mode vind ik superleuk, alleen ik ben niet echt fashionable ofzo. Soms verzin ik iets leuks alleen durf ik het niet aan te trekken omdat ik bang ben dat iemand het stom vind. Make-up vind ik ook echt geweldig! Alleen ben ik hopeloos als het gaat om het opdoen, maar dat maakt niet uit haha! Muziek vind ik ook echt geweldig. Ik zing non-stop (tot grote ergernis van mijn zusje), maak overal liedjes van en heb ook muziek als eindexamenvak gekozen. Ik speel piano, alleen niet heel goed ofzo. En zo zijn er nog veel meer dingen! Verder houd ik heel veel van tijdschriften, sporten (volleybal en dansen in het bijzonder), katten, heel veel gezellige dingen doen met vriendinnen, foto's maken, lezen, schrijven, dingen inrichten, films, slapen en eten!

Omdat ook bij het bloggen weer geldt dat ik alles leuk vind, maar niks er echt uitspringt zullen op mijn blog van al deze dingetjes af en toe iets terugkomen. Gewoon een beetje een van-alles-wat-blog dus! Nu maar hopen dat jullie dat ook leuk vinden (:

<3 Esther

Geen opmerkingen:

Een reactie posten